Bletari Kastrati

Dërgesa me porosi

Zbuloni mjaltet tona natyrale si edhe prodhimet e tjera 100% BIO që realizojmë për ju në bashkëpunim të ngushtë me bletët, miket dhe aleatet tona.

Zgjidhni prodhimet tuaja të preferuara dhe na nisni porosinë.

Ne do tjua sjellim atë në shtëpitë tuaja!*

*Shërbim i vlefshëm në Tiranë, Durrës, Lezhë dhe Shkodër, për porosi prej minimumi 7.000 lekësh.