Bletari Kastrati

Qumësht Blete

Qumështi i bletës, i quajtur në disa gjuhë të botës edhe “peltja mbretërore” është një superushqim natyror, i pasur me vitamina, që forcon sistemin imunitar, ndihmon kundër plakjes së trupit e të mendjes dhe parandalon shfaqjen e shumë sëmundjeve.