Bletari Kastrati

Dhuratat e Koshereve

Bashkë me bletët, miket dhe aleatet tona, ne realizojmë me metoda artizanale, që i ruajnë të pandryshuara shijen, aromën dhe vlerat ushqyese, katër lloje të zgjedhura mjalti biologjik:

mjaltë sherebele, mjaltë lavande, mjaltë bjeshke dhe mjaltë gështenje.

Kosheret tona prodhojnë gjithashtu edhe qumështin e bletës, polenin e propolisin, aleatët e mëdhenj të shëndetit tuaj. 

Për tu njohur më mirë me superushqimet e bletëve tona ju ftojmë të vizitoni seksioni Vetrina të faqes.

Shijen ama nuk jua rrëfejmë dot, duhet të vini e ta provoni vetë!