Bletari Kastrati

Mjalti në hoje

Tek Bletari Kastrati realizojmë edhe“bukën e bletëve”, ose mjaltin e papërpunuar të hojeve, këtë superushqim mjaft të vlerësuar për shijen dhe vetitë e veta kuruese.

Ky produkt as nuk pastorizohet, as nuk kalohet në centrifugë, duke ruajtur kështu të plota të gjitha vetitë e veta ushqyese dhe shëruese.   

Në këtë rast, që të shijoni mjaltin duhet të përtypni edhe hojin prej dylli, që përmban gjithashtu edhe propolis dhe polen.