Bletari Kastrati

Dhurata

Një shportë elegante me katër lloje të zgjedhura mjalti BIO, si edhe një përzgjedhje produktesh të tjera 100% natyrale të koshereve tona është një dhuratë e papritur, origjinale dhe e vlerësuar.

Na kontaktoni me kërkesat tuaja për një dhuratë të personalizuar kushtuar njerëzve tuaj të zemrës.