Bletari Kastrati

Marrim porosi për dhurata të personalizuara!

Na njoftoni me email, mesazh apo telefon për llojet dhe sasinë e mjaltit që dëshironi dhe do të zgjedhim së bashku paketimin më të përshtatshëm!
Mjaltin që porosisni mund ta tërhiqni pranë Bletarisë ose mund tjua dërgojmë në shtëpitë tuaja.

Dërgesat janë falas për porosi mbi 6.000 lek (të reja)

Qumësht Blete

Mjaltë në hoje

Bletaria Kastrati

Krijues ëmbëlsish. Misionarë të shëndetit. Kujdestarë të mjedisit.

Mëso më shumë rreth mjaltit dhe bletëve

Pjalmimi

Pjalmimi është një proces i domosdoshëm për riprodhimin e bimëve

Kosherja

Shtëpia artificiale ku jeton kolonia e bletëve të rritura nga njeriu (tek ne të llojit apis mellifera).

Nektari

Nektari prodhohet nga lulet e bimëve të mjaltit për të tërhequr kafshet apo insektet.

LLojet e mjaltit

Cdo mjaltë ka karakteristikat e veta që e dallojnë, që varen nga llojet e luleve dhe rajoni

Lulet dhe bletet

Marrdhenia mes bimeve dhe bleteve eshte nje shembull i shkelqyer i ndervartesise ne natyre!

Apis mellifera

Shoqëria më e studjuar dhe më e admiruar matriarkale dhe monogjenike është pikërisht ajo e bletëve të mjaltit.

Përshtypje të klientëve tanë

Eja të na takosh në bletari!

Çdo ditë nga ora 7:30 deri në 15:30
(me takim)

Shkodër

Tiranë

Durrës

Bletari Kastrati

Kontakte

TEL. / WHATSAPP / VIBER
+355 67 230 2887
Ivanaj, Bajzë, Kastrat, Malësi e Madhe
info@bletarikastrati.com

Na ndiqni në rrjetet sociale