Bletari Kastrati

Kujdesi për mjedisin

Në Bletarinë Kastrati ne besojmë se shëndeti është një ndër vlerat më të rëndësishme të jetës. Jemi të bindur gjithashtu se çdo brez duhet ti dorëzojë pasardhësve të vet një mjedis e një të ardhme më të mirë se ajo që ka trashëguar.

Për këto arsye mjalti, propolisi, qumështi i bletës dhe të gjithë prodhimet e tjera realizohen me metoda 100% natyrale, mes natyrës së paprekur të Malësisë së Madhe.

Kosheret tona ndodhen larg çdo burimi ndotjeje mjedisore, mes ajrit të kulluar të hapësirave të lira rurale. Problemet e bletëve tona i trajtojmë gjithashtu me metoda natyrale, pa përdorur produkte kimike të dëmshme për mjedisin apo për shëndetin e njeriut.

Edhe për këto arsye, veprimtaria jonë është pajisur tashmë prej disa vitesh me markën e njohur zyrtare të shtetit italjan “Made with Italy”.